Предимства на морската вода

Морската вода – идеално решение за почистване на носа

Засилва естествените защитни реакции на организма

Премахва вредните частици, които попадат в назалните канали с въздуха, който вдишваме: прах, замърсители, тютюнев дим, алергени.
Естествено обогатена с минерални соли и микроелементи:

  • Мед: защитава носната лигавица от бактериални и вирусни инфекции.
  • Манган: успокоява носната лигавица при алергични реакции.
  • Сяра: възстановява нормалното състояние на раздразнената носна лигавица.

Подпомага предотвратяването на вторични инфекции (отит, синузит, ринофарингит)

Втечнява носния секрет и улеснява отделянето му от ноздрите.

Осигурява основна грижа за здравето на носа

Разтворите с морска вода могат да се използват без риск от пристрастяване, за разлика от някои назални спрейове, които съдържат мощни активни съставки (съдосвиващи, например).
Този 100% натурален и безопасен метод за лечение на носната лигавица често се препоръчва от лекарите като съпътстващо средство при УНГ инфекции (настинки, синузит, алергичен ринит).

НЕРАЗРEДЕНА, СТЕРИЛНА МОРСКА
ВОДА ЗА ЕСТЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ

Добива се от точно определено място по крайбрежието на залива Сен Мало, в областта Бретан.  Морската вода HUMER е с гарантирано качество.

Притежава сертификат за качество от оторизираните органи във Франция: осъществява се постоянен здравен контрол от различни институции ( Cèdre , IFREMER , DRASS , Naval affairs, CROSS, …).

Заливът Сен Мало е с най-високите приливи във Франция и сред най-високите в Европа: характерно е непрекъснато смесване на водите, което от своя страна гарантира подновяването на микроелементи.